Theater De Moedertaal
Nieuwsbrief 1
TDM Theater De Moedertaal
Uw zitje voor een avondje uit
Seizoen 2018-2019
Hoveniersstraat 54 2800 Mechelen
Beste theaterliefhebber,

Binnenkort start het nieuwe theaterseizoen. Wij maken van de gelegenheid gebruik om onze nieuwe programmatie voor te stellen en u wat meer te vertellen over een aantal nieuwigheden bij TDM Theater De Moedertaal. Verder willen we deze Nieuwsbrief gebruiken om ons adressenbestand aan te passen conform de nieuwe GDPR wetgeving. Wij vroegen u nog niet om u in- of uit te schrijven voor onze nieuwsbrief. Dit is het moment!

Leest u dus zeker verder. Helemaal onderaan staat de link waarmee u definitief kunt beslissen of u in ons adressenbestand wenst te blijven.

Programmatie seizoen 2018 - 2019

We kozen dit jaar voor drie totaal verschillende producties: een komedie, een kinderstuk en een musical. Alle drie zijn ze zeer geschikt voor een breed publiek. We hopen dat u even intens zult genieten van de producties, zoals wij nu al van de repetities.

1. Hotel Kommer en Kwel
Van 5 oktober 2018 tot 26 oktober 2018

Een brief ondertekend met Thé. Maar wie is Thé? Er volgt heel wat Kommer en Kwel in het hotel om die vraag te beantwoorden in deze verrassende komedie.

Regie: Luc Verreet
Acteurs: Walter Jacobs, Stevie Van Ursel, Swa Verhoeven, Gert Corten, Thierry Mannaert, Linde Jaspers, Lieve De Saedeleir, Daisy Wellens, Hilde Vrijdag, Josiane Verstraeten, Kathleen De Winter, Thomas Goossens


Reserveren kan nu al via deze link Hotel Kommer en Kwel

2. Paniek in sprookjesland
Van 1 december 2018 tot 6 januari 2019

Sprookjesland is in gevaar omwille van een verdwenen ei! Kunnen de mensenkinderen sprookjesland nog redden?

Regie: Daisy Wellens
Acteurs: Patrick Biesemans, Iris Van Beveren, Babette Van Asbroeck, Ferdy Schenoff, Diederik Gillioen, Dirk Huys, Kim Brouwers, Elke Maes, Sarah Neukermans


Reserveren kan nu al via deze link Paniek in sprookjesland

3. Avenue Q
Van 26 april 2019 tot 12 mei 2019

Een feelgood musical voor het hele gezin!

Regie: Erik Luyten
Acteurs: Nele Steurs, Elke Hens, Griet Reyniers, Olivia Poppe, Kelly Van Hove, Wesley Van der Veken, Koen Aelterman, Tom Lauryssen, Josse Verbergt


Reserveren kan nu al via deze link Avenue Q

Een nieuw reservatiesysteem en vroegboekkorting

TDM gaat mee met de moderne tijd. Daarom hebben we ons reservatiesysteem geautomatiseerd. Geen problemen meer met betalingsbewijzen of verdwenen e-mails. Bij een reservatie via de website krijgt u onmiddellijk de vraag om te betalen; houdt dus zeker uw bankkaart met kaartlezer of telefoonapp bij de hand. Na betaling is uw reservatie meteen definitief en bent u verzekerd van een plaatsje in onze zaal. Kan het nog gemakkelijker?

Als klap op de vuurpijl geven we u tot twee weken vóór de première een vroegboekkorting van 10% bij reservatie en betaling. Tijdig reserveren is dus de boodschap! Op de reservatiepagina ziet u een aftelklok die aangeeft wanneer de vroegboekperiode voor het stuk van uw keuze, afloopt.

Natuurlijk kunt u na het afsluiten van de vroegboekperiode nog steeds blijven reserveren via de website. U betaalt dan de gewone kassaprijs en bent meteen verzekerd van een plaatsje. Ook de dag van de voorstelling kunt u nog steeds gewoon langslopen. Als er nog plaatsen vrij zijn, betaalt u de gewone kassaprijs. Vanaf dit seizoen kunt u ter plaatse cash betalen of via Payconiq.

Foyer

U bent hartelijk welkom in onze foyer voor een drankje. Nieuw dit jaar is dat de sluitingsuren van de foyer afhangen van de duur van de voorstelling. Wij openen één uur vóór de voorstelling en sluiten anderhalf uur na het einde van de voorstelling.

Nieuwsbrief

Ook voor ons geldt de nieuwe GDPR wetgeving. We zijn dus verplicht ons adressenbestand van de voorbije jaren bij te werken. Wij blijven u graag verwelkomen in ons theater. Uw gegevens gebruiken we alleen om u regelmatig via de Nieuwsbrief te informeren over de producties en de andere activiteiten in TDM Theater De Moedertaal.

Als u deze nieuwsbrieven wilt blijven ontvangen schrijf je dan in op onze startpagina.


We begroeten u graag op een van onze voorstellingen

Uw TDM Theater De Moedertaal
Deze e-mail werd verstuurd omdat u voorheen in ons adressenbestand zat. Als u op de link hierboven klikt, blijft u de nieuwsbrief ontvangen en houden we uw e-mailadres bij. Als u niet klikt, verdwijnt uw e-mailadres uit ons bestand en ontvangt u niet langer de nieuwsbrief. Wanneer iets onduidelijk is, mag u op deze e-mail antwoorden.