Theater De Moedertaal
Nieuwsbrief 2
TDM Theater De Moedertaal
Uw zitje voor een avondje uit
Seizoen 2018-2019
Hoveniersstraat 54 2800 Mechelen
affiche Hotel Kommer en Kwel


Hotel Kommer en Kwel
Een komedie geschreven door Kamiel Kemels

Kamiel en José runnen een klein hotelletje in een rustig dorp. Veel klanten hebben ze niet en door tegenslag met de bankaandelen is hotel "Zeezicht" zo goed als failliet. De drie maanden huur die ze niet hoefden te betalen als ze het pand wat zouden moderniseren, hebben ze gebruikt om rond te komen bij gebrek aan cliënteel.

Op een morgen krijgen ze bericht van de huisbazin dat ze haar hotelletje "incognito" wil komen inspecteren. Vanaf dat moment zijn de problemen niet meer te overzien. Zeker niet als de dochter komt vertellen dat ze een "ongeluk" heeft gehad met een binnenlandse buitenlander.

Regie: Luc Verreet
Regie-assistentie: Mieke Meskens
Acteurs: Walter Jacobs, Stevie Van Ursel, Swa Verhoeven, Gert Corten, Thierry Mannaert, Linde Jaspers, Lieve De Saedeleir, Daisy Wellens, Hilde Vrijdag, Josiane Verstraeten, Kathleen De Winter, Thomas Goossens


Breng je graag een donkere oktoberavond door in een leuke theaterzetel terwijl wij ons uitsloven om je lachspieren in een kramp te brengen? Bestel dan nu je tickets via www.demoedertaal.be
Deze e-mail werd verstuurd omdat u zich inschreef voor onze nieuwsbrief. Wanneer iets onduidelijk is, mag u op deze e-mail antwoorden.