Theater De Moedertaal
Nieuwsbrief 3
TDM Theater De Moedertaal
Uw zitje voor een avondje uit
Seizoen 2018-2019
Hoveniersstraat 54 2800 Mechelen
Beste theaterliefhebber,

Na het overweldigende succes van Hotel Kommer en Kwel is het hoog tijd om de kinderen te trakteren op een productie van formaat, "Paniek in sprookjesland".

affiche Paniek in Sprookjesland


Paniek in sprookjesland
van Pollie Van Der Zande

Hoe komt het toch dat alles misloopt in Sprookjesland? Waarom drinkt de boze wolf thee met de zeven geitjes en is Sneeuwwitje weggelopen bij de zeven dwergen? Vogel Fantasia staat bij haar lege nest te treuren. Haar prachtige ei, vol verhalen en toverkracht, is namelijk gestolen, door die gemene heks Toverbal. Die is er op haar turbo-bezem mee vandoor, naar Mensenwereld. Zij wil alle sprookjes door de war gooien.

Hoe het fee Feeëriek, samen met twee mensenkinderen lukt om het ei terug te halen, ziet u in dit spannend en grappig toneel voor kinderen vanaf 3 jaar.

Regie: Daisy Wellens
Regie-assistentie: Mieke Meskens
Acteurs: Patrick Biesemans, Iris Van Beveren, Babette Van Asbroeck, Ferdy Schenoff, Diederik Gillioen, Dirk Huys, Kim Brouwers, Elke Maes, Sarah Neukermans


Reserveer nu je tickets via www.demoedertaal.be


Avenue Q
Van 26 april 2019 tot 18 mei 2019

Deze feelgood-musical vertelt het verhaal van de pas afgestudeerde Princeton. Op zoek naar een plek om te wonen, komt hij terecht op Avenue Q in een buitenwijk van New York. Hij ontdekt al snel dat zijn nieuwe buurt en nieuwe buren niet meteen normaal te noemen zijn, maar allemaal staan ze midden in het leven. Princeton en zijn nieuwe vrienden zijn op zoek naar werk, een lief en vooral een doel in het leven.

Deze show staat bol van de humor en een vleugje sentiment. En het bijzondere is dat mens en pop in harmonie samen kunnen leven en klaarblijkelijk dezelfde dingen in het leven zoeken en willen.

Regie: Erik Luyten
Zangcoach: Tinne Velkeneers


Speeldata en reserveren via www.demoedertaal.be


Reservatiesysteem en vroegboekkorting

Bij een reservatie via de website krijgt u onmiddellijk de vraag om te betalen; houdt dus zeker uw bankkaart met kaartlezer of telefoonapp bij de hand. Na betaling is uw reservatie meteen definitief en bent u verzekerd van een plaatsje in onze zaal. Kan het nog gemakkelijker?

Tot 2 weken vóór de première geven we een vroegboekkorting van 10% bij reservatie en betaling. Op de reservatiepagina ziet u een aftelklok die aangeeft wanneer de vroegboekperiode voor het stuk van uw keuze, afloopt.

Natuurlijk kunt u na het afsluiten van de vroegboekperiode nog steeds blijven reserveren via de website. U betaalt dan de gewone kassaprijs en bent meteen verzekerd van een plaatsje. Ook de dag van de voorstelling kunt u nog steeds gewoon langslopen. Als er nog plaatsen vrij zijn, betaalt u de gewone kassaprijs. Vanaf dit seizoen kunt u ter plaatse cash betalen of via Payconiq.


Foyer

U bent hartelijk welkom in onze foyer voor een drankje. Wij openen één uur vóór de voorstelling en sluiten anderhalf uur na het einde van de voorstelling.


We begroeten u graag op een van onze voorstellingen

Uw TDM Theater De Moedertaal
Deze e-mail werd verstuurd omdat u zich inschreef voor onze nieuwsbrief. Wanneer iets onduidelijk is, mag u op deze e-mail antwoorden.