Theater De Moedertaal
Nieuwsbrief 7
TDM Theater De Moedertaal
Uw zitje voor een avondje uit
Seizoen 2019-2020
Hoveniersstraat 54 2800 Mechelen
Beste theaterliefhebber,

Het nieuwe theaterseizoen staat terug in de startblokken. Graag stellen we u onze nieuwe programmatie voor. Daarnaast verneemt u meer over onze abonnementsformule.

Programmatie seizoen 2019 - 2020

Dit jaar presenteert TDM Theater De Moedertaal opnieuw vier producties: een klassieker in een hedendaagse bewerking , een kinderstuk, een komedie en een muziektheater productie. De repetities zijn al volop op gang en we hopen dat u intens zult genieten van de voorstellingen.

1. Yerma vraagt een toefeling
Van 11 oktober 2019 tot en met 25 oktober 2019

Ik ben niet zoals zoveel anderen die eerste keer met knikkende knieën in bed gestapt. Nee, ik heb me op mijn rug gelegd en ben beginnen zingen. Vrouwen moeten zingen. Zingen om een kind. Een kind dat van jou naar mij moet komen om van ons te zijn.

Auteur: Federico Garcia Lorca in een bewerking van Dimitri Verhulst
Regie: Davy Leers
Regie-assistentie: Petra Van Horen
Acteurs: Stephanie Saint, Linde Jaspers, Kirsten De Coster, Hilde Vrijdag, Chris Laureys, Tom Pyck, Davy Van de Mierop


Reserveren kan nu al via deze link: Yerma vraagt een toefeling

2. Florian en het wonderflesje
Van 7 december 2019 tot en met 5 januari 2020

Het leven was goed in Eldorado tot de zigeunerin Zenobia verschijnt en nare voorspellingen doet. Zo wordt koning Waldemar erg ziek en zal heer Valentijn de nare eerste minister, hem opvolgen. En prinses Rosalinde moet meid worden. Gelukkig is er Florian de lakei, die een wonderflesje heeft waarmee hij zich onzichtbaar kan maken. Zo ontdekt hij dat alle voorspellingen verzonnen zijn. Florian en de koning besluiten om een poosje onzichtbaar te worden en maken er een dolle boel van tot heer Valentijn en Zenobia door de mand vallen.

Een dolkomisch stuk voor klein en groot!

Auteur: Harry Smits
Regie: Daisy Wellens
Regie-assistentie: Mieke Meskens


Reserveren kan nu al via deze link: Florian en het wonderflesje

3. Als ma van huis is...
Van 20 maart 2020 tot en met 1 april 2020 en neen dat laatste is geen aprilgrap.

Wat gebeurt er als de vrouw gaat "werken" en de man het huishouden doet… ?

Auteur: Félicien Marceau
Regie: Ronny De Jonghe


4. Edith en Simone
Van 25 april 2020 tot en met 16 mei 2020

Het leven van Edith Piaf kende hoogten en laagten. Zij had een ongelooflijk talent maar ook een wispelturig karakter. Maak kennis met het leven van Edith Piaf verteld door haar halfzus.

Tekst: Ronny Verheyen
Regie: Erik Luyten
Regie-assistentie: Mieke Meskens


Reserveren kan nu al via deze link: Edith en Simone

Abonnementen

Vorig seizoen presenteerde TDM Theater De Moedertaal drie voorstellingen. Daarom koos het bestuur er voor om geen abonnement aan te bieden. Nu er vier producties op stapel staan, is er terug de mogelijkheid om een abonnement te kopen.

Een abonnement kost 30€ en geeft u recht op één ticket voor elke productie, behalve het kinderstuk. U kunt uw abonnement aankopen via deze link. Nadat u alle gegevens invulde en betaalde, ontvangt u een e-mail met de code van uw abonnement. Deze code moet u gebruiken bij de uiteindelijke reservatie voor de voorstelling van uw keuze.


We begroeten u graag op een van onze voorstellingen

Uw TDM Theater De Moedertaal
Deze e-mail werd verstuurd omdat u zich inschreef voor onze nieuwsbrief. Wanneer iets onduidelijk is, mag u op deze e-mail antwoorden.