Theater De Moedertaal
Nieuwsbrief 8
TDM Theater De Moedertaal
Uw zitje voor een avondje uit
Seizoen 2019-2020
Hoveniersstraat 54 2800 Mechelen
Beste theaterliefhebber,

Vergeet niet tijdig te reserveren voor de eerste productie van het seizoen zodat je nog kan genieten van de 10% vroegboekkorting.

Yerma vraagt een toefeling
Dimitri Verhulst maakte een hedendaagse bewerking van een klassieker uit het toneelrepertoire van Federico Garcia Lorca.

"Ik ben niet zoals zoveel anderen die eerste keer met knikkende knieën in bed gestapt. Nee, ik heb me op mijn rug gelegd en ben beginnen zingen. Vrouwen moeten zingen. Zingen om een kind. Een kind dat van jou naar mij moet komen om van ons te zijn."

Auteur: Federico Garcia Lorca in een bewerking van Dimitri Verhulst
Regie: Davy Leers
Regie-assistentie: Petra Van Horen
Acteurs: Stephanie Saint, Linde Jaspers, Kirsten De Coster, Hilde Vrijdag, Chris Laureys, Tom Pyck, Davy Van de Mierop, Kristine De Doncker, Liesbeth De Greef, Claire Leclef, Nele Van Dievel


Speeldata : Vrijdag 11 oktober , dinsdag 15 oktober, vrijdag 18 oktober , zaterdag 19 oktober , zondag 20 oktober, donderdag 24 oktober , vrijdag 25 oktober . Aanvang 20u15. Matinee op zondag 15u.

Alle informatie en reservaties: www.demoedertaal.be. Volg ons ook op Facebook en op Instagram.

Uitmarkt 2019

Kom ons ook even bezoeken op de Uit zonder Uitlaat markt op zondag 22 september van 13 tot 18 uur in de Mechelse binnenstad. Dit jaar staan we op de stand van het Mechelse toneelverbond. Het Mechels toneelverbond groepeert alle verenigingen die actief zijn in het Mechelse amateur-theatercircuit.

Volgende productie: Florian en het wonderflesje
Van 7 december 2019 tot en met 5 januari 2020

Onze eindejaarsproductie voor kinderen, een dolkomisch stuk voor klein en groot in een regie van Daisy Wellens.


We begroeten u graag op een van onze voorstellingen

Uw TDM Theater De Moedertaal
Deze e-mail werd verstuurd omdat u zich inschreef voor onze nieuwsbrief. Wanneer iets onduidelijk is, mag u op deze e-mail antwoorden.